Massagepraktijk Annemarie de Boer © 2008 ē Rhenen - Bennekom ē 

 

 

 

 

 

Lid van het

Nederlands Genootschap

Voor Sportmassage (NGS)

 

Licentienummer: 451542

 

 

Even voorstellen...

 

Mijn naam is Annemarie de Boer.

 

Mede door de geboorte van mijn zoon Arwen (25-1-2008) heb ik besloten om te gaan werken als zelfstandige ondernemer in een eigen praktijkruimte aan huis en op locatie.

 

In 2006 heb ik mijn rijksdiploma sportmassage behaald en mij aangesloten bij het NGS: het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Na die tijd heb ik mijn kennis aangevuld met de volgende trainingen: Blessurepreventie, stoelmassage en Shantala babymassage.

 

Met een grote interesse en vol enthousiasme blijf ik opleiding en cursussen volgen om mijn kennis te verbreden en mijn cliŽnten volwaardige service en kwaliteit te bieden.

 

Daarnaast komt mijn achtergrond als voedings/sportconsulente uitstekend van pas bij het adviseren van mijn cliŽnten op het gebied van goede lichaamsoefeningen en een gezonde levensstijl.

 

Graag ontvang ik u in een van mijn praktijkruimtes in Rhenen of Bennekom. Als u dat wenst masseer ik op locatie bij u thuis of op uw bedrijf. Verder kan ik ingehuurd worden voor bijzondere evenementen zoals: sportevenementen, personeelsfeesten, beurzen etc.

DusÖlaat het jezelf toe & geef om jezelf!

 

 

Ik hoop u graag van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet

 

Annemarie de Boer 

 

 

 

 

Aanbieding

 

 

 

 

 

Massagepraktijk

               Annemarie de Boer

 

Rhenen - Bennekom

 

info@annemariedeboer.nl

(0317) 612036

  massagepraktijk

 

 

                  annemarie de boer

 

 

                        rhenen